Ez a weboldal sütiket használ
A gombra kattintva elfogadja, hogy oldalunk sütiket használjon a jobb felhasználói élmény érdekében!
×

Ariston Nimbus Monoblokkos Hőszivattyúk

Ezekben a termékekben a hűtőkör hermetikusan zárt a kültéri egységben.
A körfolyamat és a hőcsere lezárul a kültéri egységben.

A fő előnyei ennek a megoldásnak:
Egyszerű telepítés, nincs szükség hűtőközeg csövezésre
Telepítési rugalmasság
Modellek gyárilag integrált 2 zónás rendszerrel
Ariston Nimbus Pocket M NET R32

Ariston
Nimbus Pocket M NET R32

Inverteres monoblokk levegő-víz hőszivattyú, amely mind a fűtési, mind a hűtési műveletekhez magas hatékonyságot nyújt. A készülék minden része kültéren is működtethető,így tökéletesen összekapcsolható más fűtési eszközökkel.
Tovább
Ariston Nimbus Compact M NET R32

Ariston
Nimbus Compact M NET R32

Inverteres levegő/víz hőszivattyú, amely mind a fűtési, mind a hűtési műveletekhez magas hatékonyságot nyújt. Az optimális energiagazdálkodásnak köszönhetően a stabil működés minden külső hőmérsékleten garantált. Compact: A 180 literes használati melegvíz tartály a beltéri egységben található.
Tovább
Ariston Nimbus Flex Monoblokk

Ariston
Nimbus Flex M NET

Inverteres levegő/víz hőszivattyú, amely mind a fűtési, mind a hűtési műveletekhez magas hatékonyságot nyújt. Az optimális energiagazdálkodásnak köszönhetően a stabil működés minden külső hőmérsékleten garantált. Flex: a háztartási melegvíz tartály külön áll rendelkezésre, a legrugalmasabb felszerelés érdekében.
Tovább
Ariston Nimbus Plus M NET R32

Ariston
Nimbus Plus M NET R32

Inverteres levegő/víz hőszivattyú, amely mind a fűtési, mind a hűtési műveletekhez magas hatékonyságot nyújt. Az optimális energiagazdálkodásnak köszönhetően a stabil működés minden külső hőmérsékleten garantált. Plus: gondoskodik a fűtésről és a hűtésről, de nem tartalmaz használati melegvíz tartályt.
Tovább
×