Ez a weboldal sütiket használ
A gombra kattintva elfogadja, hogy oldalunk sütiket használjon a jobb felhasználói élmény érdekében!
×

Ariston Hibrid rendszerek

Komfort vezérlés a lehető legegyszerűbben
Választása minden rendszer tekintetében minőségi változást hoz
Az előállított energia és a CO2 megtakarítás mindig
Ariston Hibrid Kazános hőszivattyúk

Kazános modellek

A Genus ONE Hybrid termékcsaládba tartozó termékek hibrid rendszerek, amelyek tartalmazzák az új generációs ONE sorozatú kondenzációs kazánt és a Nimbus M NET hőszivattyút. Valamennyi igényt kielégítik mind a felújítások, mind az új épületek esetében. A legjobb technológiával felszerelve fűtenek és hűtenek, valamint meleg vizet termelnek. Sőt, mindegyik csatlakozik az Ariston NET-hez is.
Ariston hibrid kazán nélküli hőszivattyúk

Kazán nélküli modellek

A Nimbus M Hybrid termékcsaládba olyan hőszivattyúk tartoznak, amelyek ONE sorozatú kazánokkal vagy általános kazánokkal (UNIVERSAL verzió) hoznak létre hibrid rendszereket. Valamennyi igényt kielégítik, mind a felújítások, mind az új épületek esetében, maximális rugalmasságot biztosítva a kazán kiválasztásakor. A legjobb technológiával felszerelve fűtenek, hűtenek, valamint és meleg vizet termelnek. Sőt, mindegyik csatlakozik az Ariston NET-hez is.

HIBRID NET RENDSZEREK: A LEGFEJLETTEBB „MADE IN ARISTON ” TECHNOLÓGIA

hibrid.jpg
1 / INVERTER KONTROL
Biztosítja a frekvencia és teljesítmény optimális szabályozását részleges terhelésekkel, minimalizálva a rendszer BE / KI kapcsolásait.
2 / VENTILLÁTOR
Zaj- és rezgéscsökkentésre, valamint maximális hatékonyságra és megbízhatóságra optimalizálva.
3 / KOMPRESSZOR
Iker forgódugattyús DC inverteres kompresszor a maximális hatékonyságért, részleges terhelések mellett, nagyon hideg éghajlati viszonyok között is folyamatosan magas teljesítménnyel.
4 / HŰTŐKÖZEG/VÍZ HŐCSERÉLŐ
A hűtőközeg csak a kültéri egységben található, míg a hibrid modullal való összeköttetés teljesen hidraulikus.
5 / NAGY HATÉKONYSÁGÚ MODULÁLÓ KERINGTETŐ SZIVATTYÚ
Rendszer-keringtető szivattyú magas teljesítménnyel és A osztályú hatékonysággal. Fűtésre és hűtésre egyaránt alkalmas.
6 / OPTIMALIZÁLT ELPÁROLOGTATÓ
Nagy hőcserélő felület és maximális fagyállóság. Egyenes lamellák és Blue Fin® kezelés a maximális teljesítményért minden körülmények között.
7 / SENSYS NET
A hibrid rendszer teljes irányítása, az Ariston NET csatlakozás beépítve, moduláló szobatermosztát, a fogyasztás ellenőrzése a lehető legkönnyebb használat mellett.
8 / ONE SOROZAT KAZÁN
Az Ariston által valaha készített legfejlettebb kondenzációs kazánok széles skálája. Garantált maximális hatékonyság és kényelem.
9 / XTRATECH ™ HŐCSERÉLŐ
Kizárólag* az Aristontól kapható rozsdamentes acél hőcserélő – ez a ONE sorozat kazánjainak alapja. Maximális, hosszú időre szóló hatékonyság.
10 / SMART HIBRID Vezérlő
Az intelligens Ariston hibrid rendszerek garantálják a maximális teljesítményt és ideális módon kötik össze a kazánt és a hőszivattyút.
11 / HIBRID MODUL
A hibrid rendszer szíve, a kazán és a hőszivattyú közötti modul. Ebben található az elektronikus áramköri kártya és az okos hibrid vezérlő.
12 / VEZETÉKES KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETI ÉRZÉKELŐ
A külső hőmérséklet megfelelő mérésére, amely az optimális hőszabályzás kritikus feltétele.
Hibrid vezérlő

Smart Hibrid vezérlőA LEGJOBB ARISTON TECHNOLÓGIÁK KOMBINÁCIÓJA MINDEN ÉVSZAKBAN


A hibrid rendszer újszerűsége abban rejlik, hogy tökéletesen kombinálja a legjobb Ariston kondenzációs technológiát és a kiváló Ariston Nimbus M NET hőszivattyút. A SMART HIBRID Vezérlő okos rendszerének köszönhetően, amely minden pillanatban a legkényelmesebb energiaforrást választja ki, kiváló teljesítményt érhetünk el egész éven át.

EMELJE KÉNYELMÉT MAGASABB SZINTRE!

elektronikus-intelligencia.jpg

TELJES INTEGRÁCIÓ

Az Ariston hibrid rendszerek tökéletesen integrálódnak az otthonokba és a meglévő rendszerekbe, és tökéletesen ötvözik a technológiákat:
  • Kompatibilisek a puffer tárolórendszerekkel
  • Többzónás kezelésre vannak konfigurálva, ideértve a fűtés/hűtést és a vezeték nélküli kapcsolatot is
  • Az Ariston NET alkalmazásnak köszönhetően távolról, okostelefonról is kényelmesen vezérelhetők
    A Smart hibrid vezérlő és az Ariston hibrid rendszerek elektronikus intelligenciája, amely tökéletesen egyesíti a különböző technológiákat, kiváló teljesítményt nyújt.
dc-inverter-technologia.jpg

DC INVERTER TECHNOLÓGIA

Az inverter technológiának köszönhetően a hőszivattyú működését a használati követelményekhez lehet igazítani, amely energiamegtakarítást eredményez. A DC Inverter technológia ezen felül a ki/bekapcsolások számát is csökkenti, ezzel növelve a termék élettartamát.
energiamenedzser.jpg

SMART ENERGIAMENEDZSER

A hibrid NET sorozat új generációs energiamenedzserrel van felszerelve, amelyet teljes egészében az Ariston fejlesztett ki. Ez képes kiválasztani a legjobb működési kombinációt a kazán és a hőszivattyú számára, jelentős megtakarítást garantálva ezzel a fűtés- és villanyszámlán.
×